Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

Verzenden en levertijd

Wij verzenden bestellingen van maandag t/m vrijdag. Mocht je een bestelling in het weekend plaatsen (of vrijdagmiddag na 12:00 uur) dan kunnen wij deze op de eerstvolgende maandag aanbieden bij PostNL. Als je bestelling is geplaatst en de betaling is door ons ontvangen, dan maken wij de bestelling klaar voor verzending. Ons streven is om binnen 1 werkdag de bestellingen te versturen via PostNL, in ieder geval binnen 3 werkdagen. Mocht je haast hebben met het ontvangen van de bestelling dan kan je altijd eerst even contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

De verzendkosten zijn gerelateerd aan het volume/gewicht van het bestelde artikel/de bestelde artikelen.

Brievenbuspakje via PostNL | € 3,95 | levertijd 1 tot 3 werkdagen (met track&trace)


De levertijden zoals vermeld zijn indicatief en vallen buiten onze invloed en verantwoordelijkheid. Dit geldt ook voor verlies of schade. Je ontvangt je track&trace nummer per e-mail als nietgroot.nl je bestelling heeft aangeboden bij PostNL.

Bij een bestelling van boven de € 75,00 berekenen wij geen verzendkosten in Nederland.

Zelf ophalen?

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij snellekruipers.nl. Dit kan alleen plaatsvinden op afspraak, neem contact op met onze klantenservice voor het maken van een  afspraak. Let op: wij hebben geen winkel en dus ook geen showroom. Betalingen dienen altijd contant en gepast plaats te vinden.

Afhaaladres: Snelle Kruipers, Mari van Eschstraat 13, 5254 JE Haarsteeg

Het is ook mogelijk vanuit het buitenland een bestelling te plaatsen. Omdat de verzendkosten per land kunnen verschillen vragen wij je eerst je gegevens en het item dat je wilt bestellen aan ons te mailen. Wij nemen dan contact met je op en handelen de bestelling verder af.


Ruilen en retourneren

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent over de producten die je van ons hebt ontvangen. Maar had je toch andere verwachtingen van hetgeen je bij ons hebt gekocht, dan doen wij niet moeilijk. Wij zijn pas tevreden als jij blij van je aankoop wordt. Service vinden we belangrijk en retourneren kan altijd. Ook bij afgeprijsde artikelen. Daarbij hanteren we de volgende spelregels:

Je hebt het recht om artikelen, zonder opgaaf van reden (volgens de Wet “verkoop op afstand”), binnen 14 dagen aan snellekruipers.nl te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

  • De retourzending dient vooraf per e-mail of telefonisch te worden aangemeld.
  • Je dient binnen 14 werkdagen na levering de ongebruikte, ongedragen en onbeschadigde artikelen in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te retourneren. nietgroot.nl is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Wij adviseren je retourzendingen altijd aangetekend te versturen.
  • Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet door snellekruipers.nl worden gecrediteerd. Dit geldt ook voor niet-aangemelde retourzendingen.
  • snellekruipers.nl behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.
  • snellekruipers.nl behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd of de retourzending niet binnen 48 uur na aflevering van de bestelling aan snellekruipers.nl per e-mail is gemeld. 
  • De retourzending dient voorzien te zijn van (een kopie van) de factuur of pakbon met daarop vermeldt je bankrekeningnummer waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort. Omcirkel op de (kopie) factuur/pakbon welke artikelen retour worden gezonden en of je een ander artikel wenst te ontvangen of dat je het aankoopbedrag terug wilt ontvangen. 

Als je wilt ruilen en het artikel heeft een andere prijs dan het eerder bestelde product, dan ontvang je het verschil in prijs binnen 5 dagen terug op je rekening of je ontvangt een bericht met daarin het verzoek om het verschil bij te betalen.

In het geval van retourneren krijg je van ons je geld terug binnen 5 dagen nadat wij je pakket retour hebben ontvangen

Je stuurt het pakket binnen 14 dagen terug. Nadat wij je pakket hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging. Wij verzenden het nieuwe product na ontvangst van het te ruilen artikel.

Ruilingen of retouren die niet voldoen aan alle vermelde voorwaarden kunnen wij helaas niet accepteren.

De verzendkosten voor uw ruil- of retourzending zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je om van te voren bij ons te informeren of het door jouw gewenste artikel voorradig is zodat je het zo snel mogelijk in huis hebt.

Retouradres:

Snelle Kruipers
Mari van Eschstraat 13
5254 JE Haarsteeg.

Het artikel kan ook worden afgeleverd op bovenstaand adres, neem contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak.

 

We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag weer terug op onze webshop.

 
 
Contact
Mari van Eschstraat 13
 
5254 JE Haarsteeg
 
073 - 68 93 907
 
info@snellekruipers.nl